HACCP en Plaagdierbestrijding

HACCP en plaagdierbestrijding

HACCP staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points en is een voedselveiligheidssysteem.

HACCP geldt voor alle bedrijven die zich bezig houden met de bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen.

Bedrijven die met voedsel werken voorkomen hiermee dat de veiligheid van voedsel in gevaar komt.

Ongediertebestrijding is hierbij een belangrijke factor. Zo kunnen muizen ratten voedsel infecteren op verschillende manieren. Ook kunt u denken aan kakkerlakken en andere insecten.

Wij ondersteunen u met de registratie periodieke hygiënecontrole – detectie van ongedierte.

Onze bestrijdingstechnici zijn in het bezit van het HACCP certificaat gericht op de horeca.

U kunt bij ons online inloggen in uw eigen klantenportaal waarin alle gegevens m.b.t. de plaagdiermonitoring en bestrijding op uw locatie(s) worden geregistreerd, zodat bij controle door de NVWA eenvoudig kan worden aangetoond dat u aan deze eisen voldoet.

Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie. Dit kan door te bellen naar het telefoonnummer 045-2078069 of vul het contactformulier in.